Entre fogons

Consulta tots els articles i entrevistes als xefs de casa nostra que han parlat a La Gourmeteria d'El Nacional.

Més
Felipe Riccio: "Amb el meu menú, trasllado el client de Houston a Catalunya"

Felipe Riccio: "Amb el meu menú, trasllado el client de Houston a Catalunya"

Una conversa amb Felipe Riccio, xef, sommelier i emprenedor mexicà

Alba Sunyer

Diumenge, 28 d'abril de 2024 - 05:30

pastilla video
Maria Nicolau: "Hi ha menús de 450 euros que no són prou cars"

Maria Nicolau: "Hi ha menús de 450 euros que no són prou cars"

Una conversa amb la cuinera Maria Nicolau que publica la seva segona novel·la, 'Cremo!'

Jordi Tubella

Diumenge, 21 d'abril de 2024 - 05:30

pastilla video
Borja Sierra: "El futur de la cuina catalana és esplèndid"

Borja Sierra: "El futur de la cuina catalana és esplèndid"

Entrevistem el cuiner Borja Sierra, coautor del llibre 'Cuina Catalana' i cap de cuina de la Granja Elena

Oriol Foix

Dissabte, 20 d'abril de 2024 - 05:30

pastilla video
Diego Alías: "El bacallà és cuina de muntanya"

Diego Alías: "El bacallà és cuina de muntanya"

Una conversa amb el cuiner i propietari de Ca l'Amador, Diego Alías, sobre el bacallà i la cuina de muntanya

Jordi Tubella

Diumenge, 14 d'abril de 2024 - 05:30

pastilla video
Carles Gaig: "De vegades agafo el telèfon i truco al Joan Roca per demanar-li consells"

Carles Gaig: "De vegades agafo el telèfon i truco al Joan Roca per demanar-li consells"

Una conversa 360 graus amb el reconegut cuiner català Carles Gaig

Jordi Tubella

Diumenge, 7 d'abril de 2024 - 05:30

Àlex Calderó: "La gent a Catalunya busca menús espectaculars i a bons preus; no és viable"

Àlex Calderó: "La gent a Catalunya busca menús espectaculars i a bons preus; no és viable"

Una conversa amb el xef català i francès Àlex Calderó sobre gastronomia i projectes de vida

Alba Sunyer

Diumenge, 17 de març de 2024 - 05:30

Aquí no hi falten dones, cal visibilitat: el món del vi explicat des de dins

Aquí no hi falten dones, cal visibilitat: el món del vi explicat des de dins

Tres professionals del sector expliquen com es treballa al celler i a la vinya

Oriol Foix

Divendres, 8 de març de 2024 - 05:30

La incansable lluita per sobreviure d'un forn tradicional amb 200 anys d'història

La incansable lluita per sobreviure d'un forn tradicional amb 200 anys d'història

El Racó és un forn de pa i pastisseria fundat l'any 1827 a Granollers

Oriol Foix

Dissabte, 2 de març de 2024 - 05:30

Vidal Gravalosa: “M’agradaria saber quants restaurants tenen una plantilla estable”

Vidal Gravalosa: “M’agradaria saber quants restaurants tenen una plantilla estable”

Parlem amb un xef que porta tot sol el seu propi restaurant

Oriol Foix

Dimarts, 27 de febrer de 2024 - 05:30

John Yelineck: “El que volem és tenir una carta que segueixi els nostres valors”

John Yelineck: “El que volem és tenir una carta que segueixi els nostres valors”

Alba Sunyer

Dissabte, 24 de febrer de 2024 - 05:30

Xano Saguer: "La tendència és tornar a la cuina de l’àvia, a la cuina ben feta i als sofregits"

Xano Saguer: "La tendència és tornar a la cuina de l’àvia, a la cuina ben feta i als sofregits"

Una conversa amb el pastisser gironí i cocreador del Mètode Espai Sucre

Alba Sunyer

Diumenge, 18 de febrer de 2024 - 05:30

Úrsula XVII Sala-Illa: "És imprescindible explicar el context quan vols importar una tradició"

Úrsula XVII Sala-Illa: "És imprescindible explicar el context quan vols importar una tradició"

Alba Sunyer

Dimarts, 23 de gener de 2024 - 05:30

pastilla video
Un plat asiàtic reconvertit a l'estil català amb uns ingredients sorprenents

Un plat asiàtic reconvertit a l'estil català amb uns ingredients sorprenents

El Diego Alías, de Ca l’Amador, ens ensenya a fer aquesta recepta increïble i fusionista

Diego Alías

Dissabte, 20 de gener de 2024 - 05:30

pastilla video
La vichyssoise més completa del món i la derrota més amarga de França

La vichyssoise més completa del món i la derrota més amarga de França

El Diego Alías, de Ca l’Amador, ens ensenya a fer aquesta recepta increïble i contundent

Diego Alías

Dissabte, 6 de gener de 2024 - 05:30

Jaume Biarnés: "El valor de la marca Catalunya és combinar tradició amb innovació"

Jaume Biarnés: "El valor de la marca Catalunya és combinar tradició amb innovació"

Una conversa amb el director del Yondu Culinary Studio a Nova York

Alba Sunyer

Dimecres, 13 de desembre de 2023 - 05:30

pastilla video
Prepara aquests bunyols de bacallà a l'altura dels que faria la teva àvia

Prepara aquests bunyols de bacallà a l'altura dels que faria la teva àvia

El Diego Alías, de Ca l’Amador, ens ensenya a fer aquesta recepta tan increïble

Diego Alías

Dimecres, 6 de desembre de 2023 - 05:30

pastilla video
Els peus de porc més ben maridats de Catalunya amb aquest ingredient secret

Els peus de porc més ben maridats de Catalunya amb aquest ingredient secret

El Diego Alías, de Ca l’Amador, ens ensenya a fer aquesta recepta tan increïble

Diego Alías

Dimecres, 22 de novembre de 2023 - 05:30

Toni Massanés: "Som uns analfabets funcionals a l'hora d'alimentar-nos"

Toni Massanés: "Som uns analfabets funcionals a l'hora d'alimentar-nos"

Una conversa amb el director general de la Fundació Alícia

Alba Sunyer

Dijous, 16 de novembre de 2023 - 05:30

pastilla video
Amb aquest producte típic de l'Alt Urgell pots elaborar una recepta ben variada i atractiva

Amb aquest producte típic de l'Alt Urgell pots elaborar una recepta ben variada i atractiva

El Diego Alías, de Ca l’Amador, ens ensenya a fer aquesta recepta tan increïble

Diego Alías

Dimecres, 8 de novembre de 2023 - 05:30

pastilla video
La recepta amb ceps i vieires que et farà triomfar aquesta tardor

La recepta amb ceps i vieires que et farà triomfar aquesta tardor

El Diego Alías, de Ca l’Amador, ens ensenya a fer aquest plat deliciós "per al·lucinar"

Diego Alías

Dimecres, 25 d'octubre de 2023 - 05:30

pastilla video
Un aperitiu de figues per fer degustar als teus comensals en cinc minuts

Un aperitiu de figues per fer degustar als teus comensals en cinc minuts

El Diego Alías, de Ca l’Amador, ens ensenya a fer aquesta recepta deliciosa

Diego Alías

Dimecres, 11 d'octubre de 2023 - 05:30

Lluc Crusellas: "Aquest novembre llancem la meva marca de xocolates i em fa moltíssima il·lusió"

Lluc Crusellas: "Aquest novembre llancem la meva marca de xocolates i em fa moltíssima il·lusió"

Alba Sunyer

Dijous, 5 d'octubre de 2023 - 05:30

Daniel Pons: “Els concursos d’alta gastronomia han fet que un plat de fricandó sigui poc sexi per a Instagram"

Daniel Pons: “Els concursos d’alta gastronomia han fet que un plat de fricandó sigui poc sexi per a Instagram"

Alba Sunyer

Dimecres, 27 de setembre de 2023 - 05:30

Sergi de Meià: "Fins que els xefs catalans no tinguem clar que tots fem cuina catalana, tenim un problema"

Sergi de Meià: "Fins que els xefs catalans no tinguem clar que tots fem cuina catalana, tenim un problema"

Alba Sunyer

Dijous, 7 de setembre de 2023 - 05:30

pastilla video
La torrada de foie amb melmelada de figues per fer un segon esmorzar de bandera

La torrada de foie amb melmelada de figues per fer un segon esmorzar de bandera

Prepara'l en un tres i no res i deixa a tothom bocabadat (i panxacontent)

Diego Alías

Dimecres, 6 de setembre de 2023 - 05:30

pastilla video
Uns raviolis de gamba i salsa de soja exquisits que pots preparar a casa teva en un tres i no res

Uns raviolis de gamba i salsa de soja exquisits que pots preparar a casa teva en un tres i no res

El xef Diego Alías t'ensenya la recepta d'aquests fantàstics raviolis de gamba

Diego Alías

Dimecres, 30 d'agost de 2023 - 05:30

pastilla video
Uns pebrots del piquillo amb pernil d'ànec i mongetes tendres per llepar-se'n els dits

Uns pebrots del piquillo amb pernil d'ànec i mongetes tendres per llepar-se'n els dits

Descobrir aquesta recepta només et portarà un minut i t'obrirà un món sencer

Diego Alías

Dimecres, 23 d'agost de 2023 - 05:30

pastilla video
Un panipuri farcit de nata, pinya i préssec que et voldràs menjar d'un sol mos

Un panipuri farcit de nata, pinya i préssec que et voldràs menjar d'un sol mos

Ni podràs ni voldràs menjar-ne un de sol!

Diego Alías

Dimecres, 2 d'agost de 2023 - 05:30

pastilla video
Qui s'hi pot resistir, a una llengua de vaca escabetxada amb cebetes fregides?

Qui s'hi pot resistir, a una llengua de vaca escabetxada amb cebetes fregides?

Una recepta per llepar-se'n (mai millor dit) els dits

Diego Alías

Dimecres, 19 de juliol de 2023 - 05:30

pastilla video
Un plat amb espàrrecs i salmó tan bo com lleuger per a gurmets molt gurmets

Un plat amb espàrrecs i salmó tan bo com lleuger per a gurmets molt gurmets

Diego Alías

Dimarts, 4 de juliol de 2023 - 05:30

La Gilda del Disfrutar: la recepta d'Estrella Michelin dels xefs del millor restaurant d'Europa

La Gilda del Disfrutar: la recepta d'Estrella Michelin dels xefs del millor restaurant d'Europa

T'expliquem el pas a pas i tots els ingredients per cuinar un plat del restaurant Disfrutar

Jordi Tubella / Albert Vilas

Dilluns, 26 de juny de 2023 - 10:14

pastilla video
Uns cargols estofats amb xoriço de campionat: aprèn a cuinar-los

Uns cargols estofats amb xoriço de campionat: aprèn a cuinar-los

Una recepta per sucar-hi pa (i xarrupar closques)

Diego Alías

Dimecres, 21 de juny de 2023 - 05:30

pastilla video
La recepta de coca de Sant Joan per Ada Parellada: èxit gastronòmic assegurat

La recepta de coca de Sant Joan per Ada Parellada: èxit gastronòmic assegurat

La xef Ada Parellada t'ensenya com elaborar la recepta de coca de Sant Joan 2023 per fer enveja a tothom

Ada Parellada

Dimarts, 20 de juny de 2023 - 05:30

Com fer coca de Sant Joan de fruita, crema i pinyons

Com fer coca de Sant Joan de fruita, crema i pinyons

Descobreix la millor recepta per a preparar la coca de Sant Joan amb fruita, crema i pinyons a casa

Joan Carbó Solé

Divendres, 16 de juny de 2023 - 14:14

pastilla video
Descobrim els millors espaguetis al nou restaurant italià de moda de Barcelona

Descobrim els millors espaguetis al nou restaurant italià de moda de Barcelona

El Ristorante Capú de Barcelona ofereix la millor pasta italiana i altres plats mai vistos | VÍDEO

Xavi Freixes

Dijous, 15 de juny de 2023 - 13:34

pastilla video
Un carpaccio que fa perdre el sentit: te'n donem la recepta

Un carpaccio que fa perdre el sentit: te'n donem la recepta

Carpaccio de vedella amb col, espàrrecs, pinyons i vinagreta: t’hi lleparàs els dits

Diego Alías

Dimarts, 23 de maig de 2023 - 05:30

pastilla video
És el producte autèntic del Cadí: aprèn a fer aquests delitosos pèsols negres amb bacallà

És el producte autèntic del Cadí: aprèn a fer aquests delitosos pèsols negres amb bacallà

El Diego Alías de Ca l’Amador ens ensenya a fer uns perfectes i delicats pèsols negres amb bacallà

Diego Alías

Dimecres, 10 de maig de 2023 - 05:30

El restaurant que està fent descobrir la nostra cuina als veïns de Washington DC

El restaurant que està fent descobrir la nostra cuina als veïns de Washington DC

Alba Sunyer

Dijous, 4 de maig de 2023 - 05:30

Ada Parellada s’envolta de restauradors per celebrar els 30 anys de Semproniana

Ada Parellada s’envolta de restauradors per celebrar els 30 anys de Semproniana

Un berenar al restaurant del carrer Rosselló aplega els noms propis de la restauració barcelonina

Víctor Recort

Dimecres, 3 de maig de 2023 - 05:30

pastilla video
L’aperitiu per fer el vermut que deixarà els teus convidats bocabadats: aquí en tens la recepta

L’aperitiu per fer el vermut que deixarà els teus convidats bocabadats: aquí en tens la recepta

El Diego Alías de Ca l’Amador ens ensenya a fer broquetes de salmó fumat, fruita i escarola

Diego Alías

Dilluns, 24 d'abril de 2023 - 05:30