El restaurant Agreste aterra al centre de Barcelona amb la seva cuina italocatalana
Dissabte, 18 de maig de 2024 - 05:30
Consulta totes les notícies sobre locals, bars i restaurants i últimes novetats que has de conèixer de la gastronomia a Catalunya a La Gourmeteria d'El Nacional.
Més
Dissabte, 18 de maig de 2024 - 05:30
Dimecres, 15 de maig de 2024 - 05:30
No té res a veure amb els aplecs que fan al secà
Dimarts, 14 de maig de 2024 - 05:30
Un menú degustació amb les afirmacions que més fan salivar
Diumenge, 12 de maig de 2024 - 05:30
Dissabte, 11 de maig de 2024 - 05:30
Dissabte, 11 de maig de 2024 - 05:30
Dimecres, 8 de maig de 2024 - 05:30
Dissabte, 4 de maig de 2024 - 05:30
Dimecres, 1 de maig de 2024 - 05:30
Ha passat molt de temps, però ganivets, aixades i destrals són tan necessàries avui com aleshores
Dimarts, 30 d'abril de 2024 - 05:30
Ja fa uns anys que acullo un grup d’ànimes solitàries que he denominat els fetge i enyorats
Diumenge, 28 d'abril de 2024 - 05:30
Dissabte, 27 d'abril de 2024 - 05:30
Dijous, 25 d'abril de 2024 - 05:30
El periodista Albert Molins ha publicat 'Comer sin pedir permiso', el millor llibre gastronòmic per aquest Sant Jordi
Diumenge, 21 d'abril de 2024 - 05:30
Dissabte, 20 d'abril de 2024 - 05:30
Dimecres, 17 d'abril de 2024 - 05:30
Buscar bolets és una activitat zen i la recerca és una finalitat en ella mateixa
Dimarts, 16 d'abril de 2024 - 05:30
Vi, pa i oli són les tres potes que sustenten la tríada mediterrània
Diumenge, 14 d'abril de 2024 - 05:30
Dissabte, 13 d'abril de 2024 - 05:30
Dimecres, 10 d'abril de 2024 - 05:30
Dilluns, 8 d'abril de 2024 - 13:08
Durant dècades, un producte fet a Reus va ser el vi de missa oficial que el Papa de Roma bevia a les misses del Vaticà
Diumenge, 7 d'abril de 2024 - 05:30
Dissabte, 6 d'abril de 2024 - 05:30
Dijous, 4 d'abril de 2024 - 05:30
Un àpat essencialment paleolític, ancestral, sòlidament ancorat al nostre ADN mitocondrial
Dimarts, 2 d'abril de 2024 - 05:30
Si volem preservar el poc que ens queda, la mona és obligada
Diumenge, 31 de març de 2024 - 05:30
Dimecres, 27 de març de 2024 - 05:30
El concepte 'barbacoa' va guanyant terreny al terme per definir la tradicional graellada de carn amb amics: la 'costellada'
Diumenge, 24 de març de 2024 - 05:30
Que corri la veu dels locals que no t’estafen, on hi ha la companyonia del tracte entre iguals
Dissabte, 23 de març de 2024 - 05:30
Dissabte, 23 de març de 2024 - 05:30
Dimecres, 20 de març de 2024 - 05:30
Un recordatori de la importància dels horts domèstics i quin poc espai ocupen en l'imaginari col·lectiu
Dimarts, 19 de març de 2024 - 05:30
Una anècdota de quan era menuda per entendre el miracle de la vida
Diumenge, 17 de març de 2024 - 05:30
Dissabte, 16 de març de 2024 - 05:30
Dimecres, 13 de març de 2024 - 05:30
Sobre la manca de sentit comú dels consumidors que volen apoltronar-se de franc
Dilluns, 11 de març de 2024 - 05:30
D'un temps ençà, els restaurants ens han acostumat a haver de pagar més de 6€ per postres que fins fa poc valien la meitat
Diumenge, 10 de març de 2024 - 05:30
Dissabte, 9 de març de 2024 - 05:30
Una proposta fresca, atrevida i popular de la Laura i en Jonatan
Dissabte, 9 de març de 2024 - 05:30