Restaurants

Consulta tots els articles de restaurants recomanats a Barcelona, Girona, Tarragona i Lleida a La Gourmeteria d'El Nacional.

Més
Com degustar un excel·lent arròs i no morir en l'intent?

Com degustar un excel·lent arròs i no morir en l'intent?

Un projecte pioner a Barcelona de la mà del restaurant Telefèric

Jordi Tubella

Diumenge, 19 de maig de 2024 - 05:30

El restaurant de Palma de Mallorca amb el menú més singular de plats i còctels

El restaurant de Palma de Mallorca amb el menú més singular de plats i còctels

Posa’t a les mans dels cuiners per menjar el millor producte que hi ha al mercat aquell dia

Rosa Molinero Trias

Diumenge, 19 de maig de 2024 - 05:30

Els models que ens calen: una pastisseria exemplar

Els models que ens calen: una pastisseria exemplar

Més ensaïmades, xuixos i coques de fruita, i menys cinnamon rolls i lemon pies a les pastisseries de casa nostra

Martí Sales

Dissabte, 18 de maig de 2024 - 05:30

El restaurant de l’Hospitalet amb producte directe de l’hort i una cuina molt sincera

El restaurant de l’Hospitalet amb producte directe de l’hort i una cuina molt sincera

La majoria de producte que serveixen és del Parc Agrari del Baix Llobregat

Oriol Foix

Divendres, 17 de maig de 2024 - 05:30

El restaurant que brilla en autenticitat amb una proposta culinària exclusiva a Barcelona

El restaurant que brilla en autenticitat amb una proposta culinària exclusiva a Barcelona

Cada plat és un compendi que aporta, alhora que sabor, coneixement

Marta Garreta

Dimarts, 14 de maig de 2024 - 05:30

La carta de primavera-estiu més admirada de Barcelona: textures, contrastos i sabors brutals

La carta de primavera-estiu més admirada de Barcelona: textures, contrastos i sabors brutals

Una aliança 'gastro' i vitivinícola per brillar

Jordi Tubella

Dimarts, 14 de maig de 2024 - 05:30

Un restaurant amb un parell d'ous que sorprèn la clientela amb plats moderns de qualitat

Un restaurant amb un parell d'ous que sorprèn la clientela amb plats moderns de qualitat

Un local de brunch a l'alçada dels bars de vermut

Oriol Foix

Dilluns, 13 de maig de 2024 - 05:30

La petita taverna que celebra 10 anys al Poble-sec amb uns plats molt ben parits

La petita taverna que celebra 10 anys al Poble-sec amb uns plats molt ben parits

Una proposta particular, sorprenent i revisada de la cuina asiàtica que llueix el barri

Jordi Tubella

Diumenge, 12 de maig de 2024 - 05:30

Un restaurant sense turistes on menjar per deu euros amagat a la part alta de Barcelona

Un restaurant sense turistes on menjar per deu euros amagat a la part alta de Barcelona

Cuina japonesa de barri en una cafeteria d'allò més agradable

Oriol Foix

Divendres, 10 de maig de 2024 - 05:30

El restaurant de la Dreta de l'Eixample amb una brava barra italiana

El restaurant de la Dreta de l'Eixample amb una brava barra italiana

Menjar una tria d'aquí i d'allà a una bodega que no és una bodega

Rosa Molinero Trias

Dijous, 9 de maig de 2024 - 05:30

El restaurant de Vallromanes amb sis-cents anys d'història i una cuina admirable

El restaurant de Vallromanes amb sis-cents anys d'història i una cuina admirable

Un restaurant amb una carrera de fons carregada de resistència i, ara, de reconeixements

Marta Garreta

Dimarts, 7 de maig de 2024 - 05:30

Aliments i estratègies clau per estimular la producció d'aquesta hormona imprescindible

Aliments i estratègies clau per estimular la producció d'aquesta hormona imprescindible

Per a un embaràs sa i correcte és fonamental millorar la producció de progesterona

Jordi Tubella

Dimarts, 7 de maig de 2024 - 05:30

El restaurant d'alta cuina que no és de luxe i que ofereix un menú degustació sorpresa

El restaurant d'alta cuina que no és de luxe i que ofereix un menú degustació sorpresa

L'Imprevisto serveix un menú degustació molt especial

Oriol Foix

Dilluns, 6 de maig de 2024 - 05:30

Un mar i muntanya èpic al cor del Born

Un mar i muntanya èpic al cor del Born

De llenties amb gamba i cansalada i la millor fritura de bacallà de la ciutat

Rosa Molinero Trias

Diumenge, 5 de maig de 2024 - 05:30

La millor porquera del barri

La millor porquera del barri

Aquí treballen amb aliments de primera i basteixen una carta intel·ligible i deliciosa

Martí Sales

Dissabte, 4 de maig de 2024 - 05:30

El restaurant on es menja com abans amb plats clàssics i receptes tradicionals

El restaurant on es menja com abans amb plats clàssics i receptes tradicionals

Un clàssic de la part alta de Barcelona amb una oferta deliciosa

Oriol Foix

Divendres, 3 de maig de 2024 - 05:30

Una obertura a Sants-Montjuïc: el restaurant fresc i genuí que apassionarà Barcelona

Una obertura a Sants-Montjuïc: el restaurant fresc i genuí que apassionarà Barcelona

Dinàmica i curta carta en la qual els plats entren i surten perquè els cuiners estan molt atents a la temporada

Marta Garreta

Dimarts, 30 d'abril de 2024 - 05:30

Una promesa de felicitat en forma de pizza al barri de Gràcia

Una promesa de felicitat en forma de pizza al barri de Gràcia

Una pizzeria on fer una margarida excepcional i uns vins naturals

Rosa Molinero Trias

Dimarts, 30 d'abril de 2024 - 05:30

El restaurant de Barcelona amb ànima francesa que ofereix un menú singular al cor de la ciutat

El restaurant de Barcelona amb ànima francesa que ofereix un menú singular al cor de la ciutat

L'Âme ofereix un menú degustació de deu passos

Oriol Foix

Dilluns, 29 d'abril de 2024 - 05:30

El restaurant del Clot on descobriràs l’autèntica cuina Nikkei

El restaurant del Clot on descobriràs l’autèntica cuina Nikkei

Carlos Uriarte

Diumenge, 28 d'abril de 2024 - 05:30

pastilla video
El restaurant de la Costa Brava que celebra 30 anys amb uns arrossos estratosfèrics

El restaurant de la Costa Brava que celebra 30 anys amb uns arrossos estratosfèrics

Tres dècades d'arrossos i bon menjar a primera línia de mar

Jordi Tubella

Divendres, 26 d'abril de 2024 - 05:30

Els 3 millors plats mallorquins els pots tastar en aquest famós restaurant de Palma

Els 3 millors plats mallorquins els pots tastar en aquest famós restaurant de Palma

La varietat d’edats sempre és un bon identificador d’un lloc que és veritablement popular

Rosa Molinero Trias

Dimecres, 24 d'abril de 2024 - 05:30

El bar de Ciutat Vella que et portarà al cel amb unes croquetes i entrepans per al·lucinar

El bar de Ciutat Vella que et portarà al cel amb unes croquetes i entrepans per al·lucinar

Jordi Tubella

Dimarts, 23 d'abril de 2024 - 05:30

Tot queda en família (vol. II)

Tot queda en família (vol. II)

Fa tretze anys que un parell de germans de la Normandia comanden un espai amb molta gràcia

Martí Sales

Dissabte, 20 d'abril de 2024 - 05:30

Una barraca amb vistes al mar: peix i arròs de primera en aquest restaurant de Barcelona

Una barraca amb vistes al mar: peix i arròs de primera en aquest restaurant de Barcelona

Un restaurant del passeig marítim amb bon menjar i millors vistes

Oriol Foix

Divendres, 19 d'abril de 2024 - 05:30

Reobre un restaurant al Gòtic, més de 100 anys després, ubicat en una casa històrica

Reobre un restaurant al Gòtic, més de 100 anys després, ubicat en una casa històrica

Cuina tradicional catalana al cor de la Barcelona més turística

Marta Garreta

Dijous, 18 d'abril de 2024 - 05:30

Un bar de vins i formatges artesans on quedar-s’hi a viure

Un bar de vins i formatges artesans on quedar-s’hi a viure

Una mirada que treu profit de la importància del producte de qualitat

Rosa Molinero Trias

Dimarts, 16 d'abril de 2024 - 05:30

Biquinis joves, catalans i que sempre venen de gust en aquest nou restaurant de Barcelona

Biquinis joves, catalans i que sempre venen de gust en aquest nou restaurant de Barcelona

A la Bikineria en fan de diferents sabors, des del clàssic fins al de pollastre a l'ast

Oriol Foix

Dilluns, 15 d'abril de 2024 - 05:30

Carta i menús únics a Barcelona en aquest restaurant fabulós de Gran Via

Carta i menús únics a Barcelona en aquest restaurant fabulós de Gran Via

Una gastronomia botànica és la nova proposta del xef Rodrigo de la Calle

Jordi Tubella

Diumenge, 14 d'abril de 2024 - 05:30

El restaurant de brasa espectacular a tocar de Diagonal on menjar bé, bo i abundant

El restaurant de brasa espectacular a tocar de Diagonal on menjar bé, bo i abundant

L'Erre & Urrechu de Barcelona és l'opció perfecta si vols menjar com un autèntic rei

Oriol Foix

Divendres, 12 d'abril de 2024 - 05:30

El reconegut restaurant que mai falla per fer un bon dinar i que obre tots els dies de la setmana

El reconegut restaurant que mai falla per fer un bon dinar i que obre tots els dies de la setmana

Un lloc que s’omple de clients àvids per tastar un dels millors hummus de la ciutat

Rosa Molinero Trias

Dijous, 11 d'abril de 2024 - 05:30

pastilla video
El restaurant més jove d'Osona que ha rebentat tots els rànquings estatals amb la seva cuina

El restaurant més jove d'Osona que ha rebentat tots els rànquings estatals amb la seva cuina

El xef Nicolau Roger i una prodigiosa sala històrica desemboquen en el millor restaurant de Vic

Jordi Tubella

Dimarts, 9 d'abril de 2024 - 05:30

El restaurant de l'Eixample amb una cuina mestissa per navegar entre excel·lents plats

El restaurant de l'Eixample amb una cuina mestissa per navegar entre excel·lents plats

És un descobriment, un petit secret que es transmet com a iniciació

Marta Garreta

Dimarts, 9 d'abril de 2024 - 05:30

El restaurant Les Cols acosta la millor gastronomia de la Garrotxa al cor de Barcelona

El restaurant Les Cols acosta la millor gastronomia de la Garrotxa al cor de Barcelona

El restaurant Veraz ofereix quatre plats de Les Cols fins al mes que ve

Oriol Foix

Dilluns, 8 d'abril de 2024 - 05:30

Tot queda en família

Tot queda en família

El personal és encantador, hi ha bon ambient i la teca és collonuda

Martí Sales

Dissabte, 6 d'abril de 2024 - 05:30

Cuina basca a primera línia de mar a l'edifici més emblemàtic de Barcelona

Cuina basca a primera línia de mar a l'edifici més emblemàtic de Barcelona

La gastronomia del restaurant Fire fa brillar la cuina del Vela

Oriol Foix

Divendres, 5 d'abril de 2024 - 05:30

Màxims honors al millor entrepà al cor del Born

Màxims honors al millor entrepà al cor del Born

Quan els entrepans són molt més que entrepans

Rosa Molinero Trias

Dijous, 4 d'abril de 2024 - 05:30

El restaurant empedrat de Gelida per fer uns grans plats a la brasa amb família

El restaurant empedrat de Gelida per fer uns grans plats a la brasa amb família

Un restaurant de carretera i de poble molt familiar i amb plats notables

Jordi Tubella

Dimarts, 2 d'abril de 2024 - 05:30

El restaurant de carretera camí de Rupit amb excel·lents plats tradicionals de l'àvia

El restaurant de carretera camí de Rupit amb excel·lents plats tradicionals de l'àvia

Un cop de sort que acaba en un menú de migdia sensacional

Jordi Tubella

Dilluns, 1 d'abril de 2024 - 05:30

Còctels de senzillesa sofisticada a la millor cocteleria de Barcelona

Còctels de senzillesa sofisticada a la millor cocteleria de Barcelona

Busca el fanalet vermell i trobaràs glòria líquida servida amb mestria en aquest paradís urbà

Rosa Molinero Trias

Diumenge, 31 de març de 2024 - 05:30