Vinya vella o vinya nova: quina dona millors vins i per què?
La longevitat de la vinya és un factor clau que afecta directament el sabor i qualitat del vi
Dijous, 16 de maig de 2024 - 05:30
Consulta recomanacions de vins i consells de com comprar-los, com combinar-los amb aliments que pots trobar al mercat i consells per anar a comprar a La Gourmeteria d'El Nacional.
MésLa longevitat de la vinya és un factor clau que afecta directament el sabor i qualitat del vi
Dijous, 16 de maig de 2024 - 05:30
Aprofundim en el concepte de terroir i la rellevància en el resultat final
Dijous, 9 de maig de 2024 - 05:30
Són molts els factors que influeixen en la qualitat del vi i cada anyada és única
Dijous, 2 de maig de 2024 - 05:30
Història catalana i vins excel·lents d'una varietat dolça del país
Dijous, 25 d'abril de 2024 - 05:30
Una recomanació rosada que embolcalla els cors a través del paladar
Dijous, 18 d'abril de 2024 - 05:30
Evita l'oxidació i allarga l'essència de l'ampolla
Dijous, 11 d'abril de 2024 - 05:30
3 opcions celestials i internacionals per degustar de la millor manera un xai
Dijous, 4 d'abril de 2024 - 05:30
De dominar Catalunya a només el Penedès, és salvatge i amb aromes a sotabosc
Dijous, 28 de març de 2024 - 05:30
Els vins blancs i els negres tenen diferents temperatures de servei
Dijous, 21 de març de 2024 - 05:30
L'agricultura biodinàmica és un món diferent de l'ecològica i aquestes en són les claus
Dijous, 14 de març de 2024 - 05:30
Gaudeix d'una alta reputació i estima arreu del país i té propietats molt rellevants
Dijous, 7 de març de 2024 - 05:30
Un diccionari del vi, amb els conceptes més bàsics per sortir del pas i endinsar-nos en aquest món
Dijous, 29 de febrer de 2024 - 05:30
La millor manera d'acompanyar un bon tou de calçots i romesco
Dijous, 22 de febrer de 2024 - 05:30
Una destinació enogastronòmica en auge amb tècniques innovadores i uns cellers a tenir en compte
Dijous, 15 de febrer de 2024 - 05:30
La llum càlida de les espelmes, una cita romàntica i vins per a Sant Valentí
Dijous, 8 de febrer de 2024 - 05:30
Quin vi prendre quan coneixem una nova persona?
Dijous, 1 de febrer de 2024 - 05:30
L'aliança d'una ruptura i els millors vins
Dijous, 25 de gener de 2024 - 05:30
Fem territori amb un recorregut especial i vitivinícola a la província de Tarragona
Dijous, 18 de gener de 2024 - 05:30
La posició de les ampolles, la temperatura, la humitat i tot el que hem de vigilar
Dijous, 11 de gener de 2024 - 05:30
Descobrim les propostes de maridatges per acompanyar el tortell de Reis
Dijous, 4 de gener de 2024 - 05:30
A més del raïm, per Cap d'Any cal tenir un bon cava per brindar
Dijous, 28 de desembre de 2023 - 05:30
És la millor recomanació de vins per maridar aquest Nadal
Dijous, 21 de desembre de 2023 - 05:30
La sommelier ens presenta el pas a pas detallat per obrir correctament les ampolles de vi
Dijous, 14 de desembre de 2023 - 05:30
Dilluns, 16 d'octubre de 2023 - 12:47
Si t'agraden les espècies, això t'interessa
Dissabte, 22 de juliol de 2023 - 05:30
Hi ha tants tipus de vins com ampolles, perquè a cada ampolla hi ha diferents varietats i una elaboració peculiar
Dissabte, 15 de juliol de 2023 - 05:30
Escolliu una marca que tingui les tres varietats i veureu que, tenint les tres al davant, són molt fàcils de diferenciar
Dissabte, 8 de juliol de 2023 - 05:30
Sigui un steak tartar, sigui un xai a l'ast o siguin uns tacos, els plats d'aquesta setmana us faran venir salivera
Divendres, 7 de juliol de 2023 - 05:30
El chardonnay té aromes complexes, un color evolucionat i és molt versàtil per combinar amb un menú degustació
Dissabte, 1 de juliol de 2023 - 05:30
La majoria dels Sauvignons és millor consumir-los quan són joves i afruitats
Dissabte, 24 de juny de 2023 - 05:30
Com més cacau tingui la xocolata, més intens ha de ser el sabor del vi
Dissabte, 17 de juny de 2023 - 05:30
El raïm chardonnay és capaç de donar-nos vins de qualitat en diferents climes, però els estils poden variar considerablement
Dissabte, 10 de juny de 2023 - 05:30
Malgrat aixó, a totes les zones productores de vi de qualitat es pateix per un futur incert
Dissabte, 3 de juny de 2023 - 05:30
Aprèn a descriure a la perfecció (i a la manera del segle XXI) les teves sensacions en boca en beure els vins més deliciosos
Dissabte, 27 de maig de 2023 - 05:30
Per elaborar la sidra, s'utilitzen pomes de diferents tipus, perquè aportin acidesa, amargor i dolçor
Dissabte, 20 de maig de 2023 - 05:30
Quan demanis un pisco-sauer, recorda que el pisco és un destil·lat de la varietat muscat
Dissabte, 13 de maig de 2023 - 05:30
Tres referències a l'abast de totes les butxaques que, a més, són delicioses
Dissabte, 6 de maig de 2023 - 05:30
Una insígnia de la gastronomia italiana per gaudir-ne en didalets
Dissabte, 29 d'abril de 2023 - 05:30
Dos verdejos, una garnatxa i, oblida't del chardonnay!
Dissabte, 22 d'abril de 2023 - 05:30